Jobbikos kezdeményezés a bérek növelésére- Képviselői beszámoló

Zugló képviselő-testülete március 30-án tartotta havi soros ülését, amelyen jelen voltam, több napirendi ponttal kapcsolatban is kifejtettem a Jobbik állásfoglalását, illetve egy az országgyűléshez továbbítandó javaslatot nyújtottam be.

A képviselő-testület elfogadta azon előterjesztésemet, amely arra irányult, hogy az önkormányzat élve felterjesztési jogával indítványozza, hogy a köztisztviselői béralap emelés összege 2018-tól épüljön be a magyar állam költségvetésébe.  Ez azért nagyon fontos, mert ha ez megvalósulna Zugló önkormányzata jelentős összeget takaríthatna meg. Az ülésen többször felszólaltam, egyebek mellett az újabb térfigyelő kamerák telepítésére vonatkozó javaslat tárgyalásánál felhívtam a nagyvonalúan osztogató képviselőtársaim figyelmét a költségvetés korlátaira. Azt is jeleztem, hogy úgy nincs értelme a kamerák folyamatos telepítésének, ha nem igazolt a hasznosságuk és nincs elengedő ember, azok figyelésére. A Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Kft. műfüves pályák üzemeltetésére vonatkozó megállapodásával kapcsolatban a pályahasználati szerződésekre kérdeztem rá. Miután sem az én, sem a képviselőtársaim kérdéseire nem tudott válaszolni az előterjesztő, visszavonta a beterjesztését.

önkormányzati képviselő